Cal Ros

I avui, què fem? O no fem res!

A Cal Ros podràs fer el què et vingui de gust a cada moment. Tens un ampli ventall d’activitats per escollir. I no fer res és una d’elles!

L'entorn de Cal Ros

A l’aire lliure

Anem a passejar! L’entorn de la nostra masia és ideal per a caminades assequibles per a tothom. Disposem de mapes amb rutes marcades per a tu.


Natura. Descobreix l’entorn natural i cultural. Puja als turons per gaudir de les vistes. Visita l’antic castell. Olora els roures i els pins. Camina per pistes i camins. Descobreix rierols i fonts. Tot això a la porta de la masia.


Agroturisme

Els animals. A Cal Ros tenim gallines, oques, paons i conills que podràs visitar a la nostra granjeta. A última hora de la tarda podem anar junts a recollir ous i a acariciar els conills.


Exposició. Vols saber com es feia abans el pa? O quines eines es feien servir per treballar al camp i a la granja? Si voleu, us ensenyarem el recull d’eines antigues.


Camps, vinya i jardí. Visita una petita plantació amb els diferents tipus de cereal que cultivem o visita les vinyes. L’Antoni sempre està disposat a fer-te cinc cèntims dels cereals, els arbres o la vinya i ensenyar-te els camps.

Paó a la granjeta de Cal Ros


Espais comuns còmodes

Si el que vols és relaxar-te, a la casa pots trobar el teu espai.


Vista des de la terrassa de Cal Ros
El salò de jocs, lectura i llar de foc de Cal Ros
La piscina de Cal Ros
previous arrow
next arrow
Slider


I si vull visitar alguna cosa?

Si vols fer alguna cosa més, visitar llocs o alguna activitat especial a la zona, et podem oferir algunes recomanacions:


Turisme actiu

· La Bacicleta: lloguer de bicicletes elèctriques
· Sikarranostra: centre d’interpretació
· Hípica Can Graells
· Observatori de Pujalt
· Q de Quad’s
· Kon-tiki, vols en globus
· Camins de vent, vols en globus


Tenim un paquet d’allotjament i activitat per tu.
Dóna’ls un cop d’ull!