Cal Ros
Reunions d’empresa
Vista de la terrassa de Cal Ros
Slider

Rural meeting, la teva reunió a la masia

Vols organitzar la teva pròxima reunió d’empresa al camp? A la nostra casa rural pots organitzar les teves reunions, amb allotjament inclòs, en plena naturalesa i tranquil·litat.

Sala de reunions de Cal Ros

Sala de reunions de Cal Ros

A la masia Cal Ros disposem de tot el que necessites per a una estada perfecta fora de l’oficina: una sala i uns espais ideals per a les reunions, servei de restauració i allotjament.


Sala de reunions: un espai ideal per a grups reduïts

A Cal Ros tindreu a la vostra disposició una sala acollidora totalment equipada per a reunions petites. És una sala d’estil rústic modern amb molta llum natural i excel·lents vistes panoràmiques a camps i turons. A més, té accés directe a una terrassa coberta, exclusiva per al vostre ús.


La sala compta amb una taula gran formada per diverses taules petites que permeten adaptar la seva distribució a les necessitats de cada reunió. Per a garantir una experiència exitosa, disposem d’instal·lacions tècniques totalment noves. A més, la sala té habilitat un racó amb butaques i xemeneia per a descansar i gaudir de la vostra reunió rural al màxim.

Menjar bé i junts

Menjar bé és una de les prioritats a Cal Ros. Per això volem que gaudiu de la vostra estada amb els millors sabors autòctons i de proximitat. A la nostra casa rural cuinem per a vosaltres segons les vostres necessitats.

Allotjament a la nostra casa rural

Reunint-te a Cal Ros gaudiràs de les nostres àmplies habitacions, cadascuna amb el seu propi estil rústic magnífic. Habitacions modernes, totalment equipades i preparades perquè tingueu una estada tranquil·la i còmoda al camp.

Activitats per a crear una reunió inoblidable

Reunir-se en un entorn diferent és una experiència única. Però també es poden aprofitar aquests moments junts amb els companys de treball i fer alguna activitat fora de l’habitual. A Cal Ros pots combinar la teva reunió amb activitats d’agroturisme o amb rutes de senderisme que comencen al peu de la casa. La naturalesa dóna opcions infinites per a crear una reunió memorable per a tot el teu equip.

Sala de reunions de Cal Ros


Així són les reunions a Cal Ros


Característiques de la sala

· Sala de 35m2 i accés a l’aire lliure (terrassa coberta)
· Capacitat màxima 12 persones
· Llar de foc
· Calefacció
· Aire condicionat


Serveis de restauració

· Coffee break (pausa per al cafè)
· Menjars a convenir
· Esmorzar inclòs en el preu de l’allotjament

Instal·lacions tècniques

· Pantalla de projecció de 170 x 130 cm
· Pantalla de 49″
· Projector
· Altaveu intel·ligent
· Connexió wifi


Activitats a l’aire lliure

· Activitats agroturístiques
· Senderisme


Allotjament

· Estada mínima d’una nitEt podem ajudar?

Explica’ns les teves necessitats i et contactarem per a planificar la vostra reunió perfecta.


Contactar