Des de Cal Ros descobreix l'essència de l'agroturisme de la Catalunya Central

Cal Ros
Gastronomia
  • Esmorzar

Oferim una cuina tradicional i de temporada, amb receptes de les nostres avies, elaborada amb productes de qualitat i de la pròpia finca , amb un toc innovador.


Cuinem diàriament un menú exclusiu per els nostres hostes, amb possibilitat de mitja pensió o pensió complerta.


Els productes de la nostra cuina son autòctons i de proximitat, de l’hort i del camp a la taula


L’esmorzar
Els nostres hostes podran gaudir de un esmorzar de pagès, amb salats calents, torrades de pa de pagès, embotits i formatges de la zona, dolços artesans i casolans, etc.


El dinar i el sopar
Es componen d’un primer, un segon i postres.
Oferim plats tradicionals i de temporada elaborats amb productes autòctons de la pròpia finca i zona, recuperant antigues receptes de les nostres mares i avies, com son; els canalons de carn, el pollastre de Pagès, els fideus a la cassola amb costella ,el xai al forn, els peus de porc amb panses i pinyons, el conill amb xocolata, el fricandó de vedella amb bolets, arròs a la cassola, mar i muntanya (pollastre, conill i gambes), cigronets de l’Altaanoia (de la pròpia finca) trinxat (elaborat amb col del propi hort) truites i derivats del ou , elaborats amb els ous de les pròpies gallines. A l’estiu podem gaudir de les diferents varietats de verdures cultivades al nostre hort, com son els tomàquets de Montserrat, els xerri, els de color de rosa, els de pera, els plens, els de penjar, etc. Així també podrem collir tota varietat de verdures de temporada, que també es veuran representades en la nostra cuina.
Els postres son artesans i de elaboració pròpia.


Previ avis oferim dietes especials: vegetarians, celíacs, al·lèrgies, etc…

Back to top
Masia Cal Ros - Nº registre PCC-162
Calonge de Segarra - calros@calros.info - (+34) 93 869 92 41 - (+34) 617 426 091 - Avís legal i Política de privacitat