Des de Cal Ros descobreix l'essència de l'agroturisme de la Catalunya Central

Cal Ros
CulturalsMemorial de l’Exèrcit Popular

Us convidem a recórrer les instal·lacions museïtzades del que va ser el Camp d’Entrenament del XVIII Cos de l’Exèrcit Popular de la República a Pujalt. Recorrent el bosc, immersos en un paisatge magnífic, anireu descobrint tot un món ple sens dubte d’emocions intenses, d’enyorança de la família, les cartes als pares, germans o promeses, únic i escadusser contacte, moltes vegades, amb allò que havia estat la vida de molts joves, el neguit, la por a allò desconegut, la guerra, l’èpica de lluitar per uns ideals, la llibertat, la República … tants sentiments, tantes emocions…


www.exercitpopular.org
Conjunt històric de Calaf

– Castell de Calaf
– Campanar de Calaf
– Ermita de Sant Sebastià


www.calaf.cat


Conjunt de monuments que trobem a l’Alta Anoia

L’Alta Segarra és una comarca natural no reconeguda administrativament situada a l’extrem nord-occidental de la comarca d’Anoia, que abraça la zona confrotant del Bages i part del sud del Solsonès. També ha rebut el nom d’Alta Anoia, emprat sobretot com a marca turística, però sense cap fonament històric o cultural.


Fisiogràficament i econòmicament té molts paral·lelismes amb la Segarra; d’aquí li ve el nom. Hi ha qui ha proposat que constituís una comarca diferenciada d’Anoia. Comprèn les poblacions de Calaf, Estaràs, Aguilar de Segarra, Sant Martí Sesgueioles, la Molsosa, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Copons,Pinós, els Prats de Rei, Pujalt, Sant Pere Sallavinera, Veciana, etc. Pràcticament tota la conca del riu Llobregós (llevat de Ponts, població situada a la comarca de la Noguera, que és on el Llobregós desemboca en el Segre) es considera Alta Segarra, si bé en aquest cas les poblacions que hi ha ja formen part de la comarca de la Segarra. Les poblacions que hi ha a la vall del Llobregós són Castellfollit de Riubregós, Torà, Ivorra, Biosca, etc., més relacionats amb Calaf (gràcies a la carretera que va paral·lela al Llobregós) que amb altres poblacions segarrenques.


– Castell de Boixadors
– La torre de la Manresana
– La torre del Ballester
– Priorat de Santa Maria
– Església i retaule de Sant Pere de l’Arç


www.altaanoia.info


Castells de frontera (La Segarra)

L’actual paisatge de la Segarra, es caracteritza per pobles alçats sobre un turó, presidits per un castell amb una església romànica. Aquesta estampa de la Segarra, prové dels segles de la Reconquesta, en la qual es varen construir aquestes fortificacions castellaires, cases fortes, torres de guaita, defensa o una portalada, avui en dia dissimulat per els nous carrers que s’han construït al poble, i que en temps passats havia estat vila-closa. A vegades més que un castell es pot arribar a tractar d’un poble tot emmurallat. Els castells de la Segarra, sorprenen per la seva espectacularitat, la seva grandesa i la magnitud de les dimensions en general.


Aquets son alguns dels castells i monuments:
– Castell de Vicfred
– Castell de Florejacs
– Castell de les Pallargues
– Castell de Concabella
– Torre de Vallferosa
– Vila Closa de Montfalcó Murallat
– Santuari de Sant Ramon
– Cementiri d’Olius


www.turismesegarra.com
Cementiri d’Olius
Parc natural de la Muntanya de sal a Cardona

Un recorregut guiat a 86m de profunditat: A l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal, obertes des de 1997, es manifesten amb tot el seu esplendor i espectacularitat els diferents plegaments i vetes del jaciment i la diversitat de minerals. Un lloc únic al món!


www.cardonaturisme.cat
Centre geogràfic de Catalunya

A pocs metres del santuari de Santa Maria de Pinós, una rosa dels vents, que situa els principals espais geogràfics del país amb els vents més habituals, esculpida en pedra ens indica que ens trobem al centre geogràfic de Catalunya, situat a 940 metres d’altitud, des d’on es domina una magnífica panoràmica arriba fins als Pirineus, a Collsacabra i al Montseny.


www.turismellobregos.cat


Mercats, fires i festes tradicionals dels poblets dels voltants

– Mercat de Calaf (dissabtes al mati) (web)
– Mercat de Torà (divendres al mati) (web)
– Mercat de Sant Ramón (dimarts) (web)
– Mercat de Sanaüja (diumenge) (web)
– Mercat de Cervera (divendres) (web)
– Mercat de Cardona (diumenge) (web)


– Fira i Festa del Panallet a Calonge de Segarra (el dilluns de Pasqua)


– A l’estiu els poblets de l’Alta Anoia celebren les seves Festes Majors.


– Per les festes de Nadal son típics els pastorets de Calaf (web)


Per Nadal els pessebres vivents son representats en diversos poblets propers:
– El pessebre vivent d’Ardevol (web)
– El pessebre vivent de Sant Guim de la Plana (web)
– El pessebre vivent dels Prats de Rei (web)
– El pessebre vivent de Fonollosa (web)
– El pessebre vivent de les Torres de Fals (web)


Salut i benestar

Massatge Aroma-Relaxant Descobreix el poder relaxant del massatge amb les aromes de la bergamota, la lavanda, la sàlvia i la mirra. Deixa’t emportar per les olors i recupera l’EQUILIBRI i la ARMONIA.


Massatge Aroma-tonificant Deixa’t sorprendre per la combinació del massatge tonificant i els olis essencials de taronja, gerani , xiprer i romaní, que et proporcionen ENERGIA i BENESTAR.


Massatge descontracturant Per causa de l’estrès i les tensions del dia a dia la nostra musculatura es contrau, això ens ocasiona dolor i mal estar, deixa que el massaige t’ALLIBERI.


Massatge per cames cansades Combina el drenatge limfàtic amb el massatge circulatori i amb els olis de gerani, menta i llimona i et sorprendrà la LLEUGERESA de les cames.


Altres tècniques
– Drenatge limfàtic
– Reflexologia
– Flors de Bach
– Reiki
– Kinesiologia
– Parell biomagnètic
– Metamòrfic
– Nutrició ortomolecular


Preus 30min. 20€ / 60min. 35€
Horari a convenir Tel. 93 869 85 34 / 635 661 405


Back to top
Masia Cal Ros - Nº registre PCC-162
Calonge de Segarra - calros@calros.info - (+34) 93 869 92 41 - (+34) 617 426 091 - Avís legal i Política de privacitat